DonauShips

Krstarenje

Donauships

Beograd sa reka

Tokom plovne sezone, odnosno u periodu od polovine aprila do kraja septembra, brod Trajan će imati redovna večernja krstarenja „Beogradskim rekama“ svakog petka i subote sa polaskom u 16:00 u prolećnim mesecima i  u letnjim mesecima.

Prilikom krstarenja Dunavom i Savom videćete prilikom polaska okruženje hotela Jugoslavija sa najpoznatijim beogradskim splavovima i noćnim životom. Dalje nas plovni put vodi Dunavom ka Gardošu – najlepšem delu Zemuna, odakle nastavljamo nizvodno oko Lida i Ratnog ostrva ka kuli Nebojša i Pančevačkom mostu. Iz Dunava ulazimo u Savu i pored Kalemegdana, Kapetanije, ispod Saborne crkve i mostova, pored beogradskog sajma krstarimo ka mostu na Adi i odatle nazad do saplava Gabbiano, odakle smo i krenuli. Ukupno oko 20 km plovidbe za oko 100 minuta po ceni od 800 dinara po osobi. Cena karte za decu od 7 do 12 godina je 500 dinara, a deca do 7 godina ne plaćaju kartu. Dvoje dece u pratnji dve odrasle osobe – gratis!

Osim redovnih vožnji i razgledanja grada organizovaćemo i tematizovane paket aranžman vožnje („Sunset echo“, „Night Beat“, „Balkan Ethno“, „Belgrade Evening Lounge“…).

O terminima tematizovanih vožnji klijenti i budući putnici će biti blagovremeno obaveštavani putem internet i Facebook stranica, a članovi „DonauShips Club“-a i klijenti SMS-om i mail-om.

Da bi smo Vam garantovali slobodno mesto, pre krstarenja praktikujemo obavezu rezervacije i potvrde telefonom.